Water Geef Je Door

Aanvullende info

Iedere Kangen Water Machine bevat 3 tot 7 hoogwaardige platen van Titanium, gecoat met Platina. Deze Titanium/Platina platen zijn van medische kwaliteit, waardoor ze bijzonder kostbaar zijn en levenslang meegaan, indien goed onderhouden. Hiermee wordt het water geïoniseerd, waardoor het hoog alkalisch, hoog anti-oxidant, hexagonaal en met extra zuurstof wordt gemaakt.

NB: Het Kangen apparaat is het énige waterionisatieapparaat dat medisch gecertificeerd is!

Het verschil tussen 3 en 7 platen uit zich in de kracht van het water:

De apparaten met 7 platen zullen een veel hoger anti-oxidanten gehalte, een hoger zuurstofwaarde, een hogere ORP (oxidatie-reductie potentieel) hebben. In de praktijk betekent dit dat het effect van het water veel sterker is en het water ook veel langer houdbaar is bij meenemen, nl. tot 3 dagen. Dit maakt het ideaal het ook eens mee te nemen als je een lang weekend weg gaat of het aan iemand mee te geven om het uit te proberen. Ook wanneer je het water kookt om je eten mee te koken of thee/koffie mee te maken, houdt het een hogere pH waarde.  Een praktisch verschil is dat de grote apparaten ‘een stem’ hebben, waarmee iedere aanwijzing (pH waarde van het water, waarschuwingen e.d. wordt voorgezegd en automatische schoonmaak) wordt aangegeven.

Bij de apparaten met 3 platen mindert de waarde al binnen een aantal uren en zijn hooguit een dag houdbaar, waardoor ze zich vooral lenen voor ‘direct uit de kraan drinken’. Alle waardes zijn lager omdat het water door slechts 3 platen is geïoniseerd. De kleine apparaten hebben geen ‘stem’ en geven slechts ‘pieptonen’ bij bepaalde waarschuwingen. Hierbij moet het schermpje beter in de gaten gehouden worden om te lezen wat er wordt aangegeven.

Tussen de 2 kleine apparaten zit er nóg een verschil en dat is dat de Leveluk R  (het ‘reismodel’) géén mogelijkheid heeft tot het produceren van water met pH 11,5 (sterk alkalisch – ontvettend – ontstekingwerend) en pH 2,5 (sterk zuur – antibacterieel)

Wij adviseren dat áls iemand het zich kan permitteren, een Kangen apparaat met 7 platen altijd te verkiezen is. Het gaat de rest van je leven mee en voor de gezondheid zijn er sneller/beter effecten te bereiken.

Maar mocht het budget niet toereikend zijn, dan heb je met de JR II nog steeds een uitstekend medische-kwaliteit waterionisatieapparaat, ondanks een paar beperkingen t.o.v. de grote apparaten.

Omdat het apparaat direct uit Duitsland wordt geleverd, betaalt u 19% in plaats van 21% BTW

 

filtersysteem

Filter

Did you know?
All steps of the manufacturing process are performed in the Enagic factory; production of parts and packaging to assembly, testing, inspection and final packaging. The complete in-house production ensures a high-quality product.