Water Geef Je Door

Oorsprong

water met zonlicht

Het ontstaan van geÏoniseerd water

Kangen is ‘terug naar de bron’ zoals de natuur het bedoeld heeft.
Het gaat over water in zijn puurste en heilzaamste vorm.

Over de hele wereld bestaan ‘geneeskrachtige waterbronnen’ op unieke locaties. zoals in Delhi (India), Lourdes (Frankrijk), Nordenau (Duitsland) en Tiacote (Mexico).
Op deze plaatsen leven mensen niet alleen langer, maar leiden ze ook een gezonder leven.
In de vorige eeuw bestudeerden Dr. Coanda en Dr. Flanagan de Hunza bevolking in het Himalayagebergte.

Hunza

De Hunza’s hebben een levensverwachting van meer dan 100 jaar en leven in goede gezondheid. Hunza’s hebben vrijwel geen kanker, degeneratieve ziektes, cariës of botverval en blijven tot op hoge leeftijd robuust en sterk.

Uit hun onderzoek kwam naar voren dat het lokale water dat de Hunza’s drinken een unieke hexagonale structuur en samenstelling heeft en dat dit water voor een groot deel verantwoordelijk is voor hun lange en gezonde leven.
druppel

Het gletsjerwater dat de Hunza’s drinken heeft een duidelijk andere viscositeit, oppervlaktespanning, een hoge alkalische pH-waarde en een hoog mineraalgehalte. Bovendien bevat het een grote hoeveelheid actieve waterstof (waterstof met een extra elektron) en heeft het een negatief oxidatie reductie potentieel (ORP).

druppel

De 3 belangrijkste gezonde eigenschappen van hun gletsjerwater zijn:
antioxiderend (-ORP), micro geclusterd en alkalisch.

druppel

Natuurlijk is het onmogelijk om iedereen van dit gezonde gletsjerwater te voorzien, daarom hebben wetenschappers gezocht naar methoden om dezelfde kwaliteit water te produceren.
Russische en Japanse wetenschappers zijn erin geslaagd om door middel van ionisatie een water te produceren met dezelfde eigenschappen als het gletsjerwater van de Hunza’s.

Dit geïoniseerde water noemen we Kangen water.
Door het drinken van Kangen water wordt de opname van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen vergroot Tevens wordt de verzuring van onze cellen tegengegaan. Daardoor verbetert de kwaliteit van ons leven en wordt het verouderingsproces vertraagd.

druppel

Lees verder over water is belangrijk / oorsprong / werking / toepassing / apparaat …
of
bekijk de folder