Water Geef Je Door

free radicals

free radicals ontstaan door belastende en verzurende factoren als slechte drink- en eetgewoonten, ongezonde leefstijl en omgeving, maar ook als bijproduct van een normale stofwisseling.
drop

Vrije radicalen worden geproduceerd door oxidatie, de chemische reactie tussen zuurstof en een andere stof die resulteert in het verlies van een elektron.
Nadat een elektron verloren is gegaan wordt het molecuul instabiel en verandert het in een elektron behoeftige vrije radicaal.

vrije radicalen stelen electron2

Om zich te stabiliseren binden vrije radicalen zich aan moleculen van gezonde weefsels in het lichaam en ‘stelen’ elektronen.
Daardoor ontstaat cellulaire schade.
De gezonde weefsels worden daarna ook weer een onstabiel vrije radicaal en stelen weer elektronen van andere moleculen. Hierdoor ontstaat er een kettingreactie.

Deze vernietiging creëert een biologische veroudering van het lichaam, oftewel oxidatie.
Oxidatie resulteert in rimpels, degeneratie van onze botten, spieren, organen en klieren, een verzwakking van cellulaire membranen. Kortom een verlies van vitale energie.
Vrije radicalen zijn een belangrijke factor bij alle ziektes.

drop

Anti-oxidanten zijn ‘elektronen-donoren’. Door anti-oxidanten, krijgen de vrije radicalen hun missende elektron terug en richten zij niet langer schade aan.
Zij worden a.h.w. geneutraliseerd.
Daarom is Kangen water zo belangrijk. Kangen water zorgt voor grote hoeveelheden anti-oxidanten.

drop

Read more about reduction of acidification (oxidation-reduction) / free radical damage / accelerated water uptake by micro-clustering …
of
Read more about water is important / origin / How it works / application / device …